Innovatiivisesti Ilomantsissa

Hassinen Veljekset Oy aloitti yli 40 vuotta sitten metsäkoneurakoinnilla. Vuodesta 1989 yrityksemme on kehittänyt omassa metallipajassa ja muovipuristusyksikössä innovatiivisia tuotteita, joita on voitu testata oman yrityksen metsäkone- ja kuljetuskaluston käytössä.

Omasta tarpeesta syntyi aikanaan idea myös yrityksemme nykyiseen päätuotteeseen eli muovisuojaspiraaleihin. Suojaspiraalien tuotantomenetelmä on vuosien kehitystyön tulos. Asiakkaitamme ovat johtavat kone- ja laitevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Yrityksemme tuotetarjontaan kuuluvat myös ketju- ja telatyökalut, puuenergialaitteet sekä Ranturi-venetelineet. Ranturi-tuotteita valmistamme yli 20 vuoden kokemuksella, ja olemmekin saavuttaneet paikan yhtenä Suomen johtavista venetelinevalmistajista.

Lue lisää

Yhteystiedot

Hassinen Veljekset Oy 
Havelintie 1,
82900 Ilomantsi  

Puh: +358 400 294901

Ajankohtaista

27.11.2017

HAVEL osti lokakuun alussa liperiläisen Pultek Ky:n tuotantolaitteet ja liiketoiminnan. Jatkossa HAVELin tuotetarjonnasta löytyy siis myös uusiokumista valmistettavia tuotteita: kumiteriä esimerkiksi aurauskalustolle sekä betonisekoittajien lapoja.

02.10.2017

Havel osallistuu taas Saksan Hannoverissa järjestettävään Agritechnica-näyttelyyn. Messut järjestetään 12-18.11. Tervetuloa osastollemme E14 hallissa 17!