Oletko valmis tekemään töitä kaupan saamisen eteen? Innostutko haasteista? Viihdytkö itsenäisessä työssä? Etsimme luotettavaa, kovalla työmotivaatiolla varustettua myyjää hoitamaan Pohjoismaiden kauppaa.

Yrityksemme kehittää jatkuvasti aktiivisella otteella toimintaansa ja olemme asettaneet itsellemme kovat kasvutavoitteet. Pätevä, aktiivinen myyjä on tärkeä osa tätä kehitystä ja kasvua. Nyt haemme tiimiimme henkilöä vauhdittamaan kotimaan ja muiden Pohjoismaiden kaupankäyntiämme.

Työtehtäviisi kuuluu:
– uusasiakashankinta
– olemassa olevien asiakassuhteiden hoito
– myyntimenetelmien jatkuva kehittäminen

Työhön kuuluu olennaisena osana messu- ja asiakastapaamismatkat ulkomailla ja kotimaassa. Työtä voit tehdä pääosin kotoasi käsin, mutta mahdollisuus säännöllisiin käynteihin Ilomantsissa katsotaan eduksi.

Edellytämme sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa, sekä englannin kieli sinulla tulisi myös olla hyvä. Kokemus myyntityöstä ja erityisesti B2B-myynnistä katsotaan myös vahvaksi plussaksi. Alan tuntemuksesta on etua, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys.

Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuullisuutta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa tiimihenkeä, eli sitä että yhteisen tavoitteen eteen ollaan valmiita tekemään töitä. Havelilaisia yhdistää välitön ilmapiiri, joten kehittyvän ja mielenkiintoisen työympäristön lisäksi meillä on tarjota mukavat työkaverit. Olemme työaikojen ja -paikan suhteen joustava työnantaja, ja samaa kykeneväisyyttä joustamiseen odotamme sinultakin.

Mikäli olet etsimämme vahvistus HAVEL-tiimiin, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV Suvi Hassiselle suvi@havel.fi.  Suvilta voi myös kysyä lisätietoja sähköpostilla tai p. 050 352 8331.

 

Vakituinen kokoaikatyö

Työ alkaa sopimuksen mukaan / alkuvuosi 2020

Palkkaus sopimuksen mukaan

Haku päättyy 30.11.2019